Autentični glamur u srcu Londona

Inspirisan lekovitim osobinama istoimene biljke, The Mandrake Hotel je osvojio čitav London, pružajući svom putnicima namernicima priliku da iskuse sasvim neobičan odmor…

Kao što i sami znate, London je neverovatan grad: kosmopolitski, živahan i jedna od nekoliko svetskih prestonica mode, a The Mandrake Hotel se na savršeni način uklapa u to stanje uma. U pitanju je izazovan, unikatan i trendi koncept, pri čemu je čak i građevina u kojoj se nalazi dobila RIBA nagradu.

Smešten u centralnom Londonu, na samo dva minuta od čuvene Oksford ulice, ovaj luksuzni posed dobio je zaista sofisticirani dekor. Prilikom kreiranja Mandrake hotela ništa nije bilo prepušteno slučaju: intrigantni zvučni pejzaži nastali su kao deo inžinjera zvuka, Pjera-Arnoa Alunija, dok su čak i mirisi koji ga karakterišu posebno dizajnirani od strane Azzi Glasser, kako bi kreirali intimni i inspirišući ambijent u kom se možete diviti kolekciji privatne umetnosti.

Mandrake hotel u svojoj ponudi ima trideset soba, tri apartmana i jedan penthaus. Okupirajući četiri sprata, hotel ima veličanstveno centralno dvorište koje potpisuju renomirane pejzažne arhitekte, Bureau Bas Smets. Ovaj komad raja u samom srcu Londona je zelen zahvaljujući brojnim jasminima i pasiflorama.

Na prvom spratu, gosti će moći da se prepuste pogledu s visine zahvaljujući terasi, gde će otkriti čitav  staklenik ispunjen egzotičnim biljkama, u kom se mogu opuštati ili uživati u večeri. Tim Serge et le Phoque restorana sa Mišelin zvezdicom iz Hong Konga osvojio je evropsko tlo otvarajući svoj prvi prostor unutar The Mandrake Hotela. Sa dovoljno mesta za osamdeset osoba i privatnim paviljonom za obedovanje sa dodatnih 16 stolica, restoran će vas svakodnevno oduševljavati simpatičnim i autentičnim đakonijama.

Ukoliko ste, kada korona virus konačno ode sa naše planete, barem u ovoj formi u kojoj sada postoji, planirali avanturu u Londonu, predlažemo vam da se Mandrake hotel obavezno nađe na vašoj listi želja.