Atlantis The Royal se pridružuje novom talasu elitnih hotela u Dubaiju

Dubai je još jednom ponudio novi razlog da ljubitelji luksuza posete arhipelag ostrva Palm Džumeira - otvoren je novi hotel Atlantis The Royal, dodatak već poznatom lancu odmarališta Atlantis.

Novi kultni orijentir Dubaija, Atlantis The Royal, je hotel koji će u potpunosti redefinisati vašu perspektivu luksuza. Osmišljen i konstruisan od strane vodećih svetskih dizajnera, arhitekata i umetnika, ovo je destinacija gde je sve dizajnirano da izazove granice mašte. Odmaralište bi trebalo da postane elitna destinacija sa 795 soba po ceni od 850 dolara po noći i 44 apartmana sa privatnim infinity bazenima koji su oličenje luksuza.

Atlantis The Royal se prostire na šest kula i 43 sprata, sa jedinstvenim pogledom na Arapsko more, a raspoređen je u blokove koji podsećaju na Tetris igru.

Najistaknutija karakteristika odmarališta je zabavno iskustvo koje prelazi na druge nivoe. Njegovi sadržaji uključuju most u sredini odmarališta na 22. spratu u kojem se nalazi veliki bazen.

„Ovo mesto je krunski dragulj Atlantis The Royal. Poseduje VIP kabine sa privatnim bazenima i barovima i postaće legendarna destinacija za zabavu i noćni život u Dubaiju. Gosti hotela mogu da plešu po ceo dan i noć uz najbolje svetske DJ-eve dok gledaju na blistavi horizont Dubaija“, navodi hotel u saopštenju.

Veličanstveni hotel kao što je Atlantis The Royal ne može biti potpun bez velikog raskošnog ulaza. Kapljice, napravljene od 5,5 tona nerđajućeg čelika, su centralna tačka predvorja. Unutrašnjost hotela Atlantis The Royal je u najmanju ruku zadivljujuća, sa šarolikim mermernim stepenicama i impresivnim arhitektonskim dizajnom Kohn Pedersen Fox Associates.

„Odmaralište je dom velikog broja fontana i vodenih objekata. Uključuje veličanstvenu fontanu sa vatrom koja je prva i jedina trajna fontana za vatru i vodu na Bliskom istoku“, stoji u opisu odmarališta.

Hotel teži da bude sinonim za zabavu uz ponudu kao što je prvi koktel bar slavnog kuvara Estona Blumentala i najveći svetski akvarijum sa 4.000 meduza. Takođe se procenjuje da će po završetku odmaralište imati najmanje 17 poznatih svetskih restorana i barova.

GA Designs sa sedištem u Londonu je odgovoran za očaravajuće i moderne apartmane u Atlantis The Royal. Sobe su okupane prirodnim svetlom, sa umirujućim nijansama plave, bele i zlatne, taman toliko da predstavljaju glamur Dubaija. Velika pažnja posvećena je detaljima i luksuznom iskustvu koje svaki gost dobija. Tipičan primer nege je niz jastuka dostupnih u svakoj sobi u skladu sa fizičkim potrebama i preferencijama gostiju.

Atlantis The Royal se sprema da otvori svoja vrata 2023. Za više informacija i rezervacije možete posetiti sajt luksuznog hotela.

Luxury Experience