Atlantis Paradise Island predstavlja Barbie odmor na plaži na Bahamima

Atlantis Paradise Island, najistaknutije odmaralište na svetu, ušlo je u ekskluzivno partnerstvo sa globalnom kompanijom za igračke i zabavu Mattel, kako bi lasnirali Barbie Bahamas Beach Vacation: Where Atlantis Dreams Come True...

Ova jedinstvena saradnja, prva takve vrste na Karibima, imaće sobe za goste sa Barbi tematikom, lože pored bazena, aktivnosti i kafić i ružičasta jela i pića koja se služe širom kultnog odmarališta.

Od 24. maja, odabrani apartmani i sobe za goste u Atlantis porodičnom hotelu The Coral pretvoriće se u Barbi raj. Ukrašene ružičastim zidovima, jastucima u obliku školjki, disko kuglama, umetničkim delima na temu lutaka, ogledalima sa nalepnicama za savršen selfi u ogledalu, pa čak i dekoracijom kupatila, ove sobe će biti ostvarenje sna za obožavatelje Barbi. Susedni bazen Coral imaće Barbi salon, privatne kabine, zajedno sa ružičastim i žutim jastucima i mnoštvom pozadina vrednih fotografija.

Jedna od izuzetnih atrakcija je Barbie Boardwalk Adventure. Od 7. juna, ovo impresivno, prilagođeno iskustvo biće otvoreno svakog dana od 12 do 20 časova, nudeći gostima priliku da zakorači u svet Barbi u prirodnoj veličini. Najvažnije su interaktivni setovi za igru, Barbi jame ispunjene sa preko 80.000 loptica i kutije za Barbi lutke u prirodnoj veličini savršene za Instagram trenutke. Ulaz u ovu avanturu počinje od 35 dolara po osobi.

Atlantis, koji se slavi kao kulinarska prestonica Kariba, obogatiće svoju ponudu restorana užicima na temu Barbi. The Coral's Sun & Ice će se transformisati u retro Barbi restoran, upotpunjen roze i plavim dekorom i zadivljujućom Barbi umetnošću. Najzanimljiviji meni uključuje Paradise Sub, Sea-Breeze salatu, Strawberry Bliss Tart i asortiman ružičastih makarunsa.

Drugi restorani širom odmarališta će se pridružiti zabavi. Murray’s Delicatessen će nuditi ružičaste krofne, milkšejkove i palačinke, dok će Plato’s at The Royal služiti kroasane sa bobičastim voćem, puding od čia semenki i kolače. Perch at The Cove, novo mesto za doručak u odmaralištu, imaće jedinstvenu ponudu sa Barbi tematikom.

Za odrasle, roze i plavi kokteli kao što su Beach Vibes, Ocean Waves i Pink Paradise biće dostupni širom odmarališta. Mlađi gosti mogu uživati u bezalkoholnom koktelu Pink Paradise, prelivenim gumenim medvedićima.

Barbie maloprodajne prodavnice širom odmarališta će nuditi ekskluzivnu robu, omogućavajući gostima da donesu kući deo Barbie Bahamas Beach Vacation.

Luxury Experience