Apartman nedelje: Dhoni Loft Water Villa na Maldivima

Najbolji odmori su oni koji vam pruže tri stvari – mir, privatnost i priliku da radite samo ono što želite…

Avanturističke duše možda traže neku vrstu uzbuđenja tokom svakog svog odmora, ali, postoje i oni ljudi koji jednostavno žele da se opuštaju pod suncem, u prirodi koja nas uvek oduševljava i provedu svaki svoj trenutak uživajući u predivnoj energiji. Ukoliko ste i vi u potrazi za takvom vrstom uživanja tokom svog putovanja, predlažemo vam da istražište Como Cocoa Island – u pitanju je nenaglašeni privatni ostrvski resort koji je deo Maldiva, a koji predstavlja idealni beg od svakodnevne stvarnosti. Od 34 vile iznad vode koje ovaj posed nudi, Dhoni Loft Water Villa je ona koja je privukla svu našu pažnju.

Za razliku od regularnih apartmana, na koje smo i ranije nailazili, ovaj je jedinstveno oblikovan po ugledu na tradicionalni dhoni ribarski brod. Prozori od poda do plafona koji gledaju na vodu dele ovu vilu na prostrani donji nivo, uz glavnu spavaću sobu koja se nalazi na nivou mezanina. Dnevni boravak je prostran i poseduje veličanstveni beli enterijer, uz nagoveštaje u tonovima plave boje.

Ovde ćete najbolje provesti svoje vreme ukoliko se budete opuštali na svojoj privatnoj terasi za sunčanje, sa ležaljkama koje dodiruju okean. Glavna spavaća soba gleda pravo na ovaj ostrvski raj, sa veličanstvenim belim posteljinama, velikim krevetom iz kog nećete želeti da ustanete i teksturnim krovom koji joj pruža izobilje karaktera.

Dhoni Loft Water Villa svakako poziva eksterijer u enterijer zahvaljujući svojoj otvorenosti, koja prosto isijava kroz njen veličanstveni dizajn, koji je okarakterisan kao idealna kombinacija komfora, sunca, nestvarno plavih boja i zabave. Como Cocoa Island, lokalno poznato kao Makunufuši, nalazi se kod južnog Male koralnog atola, a dostupno je samo brodom.