Amanjiwo Resort Indonesia - savršeno mesto za ljubitelje neobičnog

Danas vas vodimo u Indoneziju, gde se nalazi veličanstveni i čudesni hotel: odmaralište Amanjiwo.

Okružen džunglom i izvanrednom prirodom, sa pogledom na jedan od najvećih budističkih spomenika sveta, Borobudur koji potiče iz 9.veka i pod zaštitom je Uneska, ovo odmaralište nude vam sve što vam je potrebno za besprekorni odmor i opuštanje bez premca. Između svetilišta, spomenika i vulkana, nadomak glavnog grada i lokalnih tržnica, ovaj hotel je savršena početna tačka za vašu istraživačku avanturu u Indoneziji.

Najupečatljiviji apartman u hotelu Amanjiwo Resort nesumnjivo je apartman Dalem Jivo. Sa svojih 1200 kvadratnih metara i privatnim bazenom od 15 metara, teško će vam pasti da napustite ovu čudesnu sobu da istražite ruševine Jave. Očekuju vas dva paviljona, sa po dve spavaće sobe, s pogledom na dolinu i Borobudur. Ništa vam neće poremetiti vaš miran odmor zahvaljujući privatnom pristupu i centralnoj rotundi sa sopstvenim dnevnim boravkom. Kupatila imaju otvorene hidromasažne bazene za neverovatne trenutke opuštanja.

Pored ovog uzvišenog apartmana, u hotelu Amanjiwo Resort možete odabrati i apartman Borobudur Pool. Svi apartmani ove kategorije imaju pogled na dolinu i spomenik, privatne bašte i mali paviljon, uz privatni bazen.

Da bi vaš boravak bio zaista jedinstven, Amanjiwo Resort nudi sveobuhvatne programe kako biste maksimalno iskoristili šarm Indonezije. Kakva god bila vaša potraga, duhovna ili kulturna, Amanjiwo Resort biće savršeno mesto za totalnu promenu pejzaža!