Aman osvaja Tokio u svom novom pohodu

Zemlja Izlazećeg Sunca za dve godine, dobija neverovatni dodatak svojoj turističkoj ponudi…

Pored ekskluzivnih Aman Residences Tokio, smeštenih u Toranomon-Azabudai razvojnom projektu, ovde će debitovati i Janu Tokyo, luksuzni hotel smešten u istom prostoru. Ukoliko niste upućeni u dešavanja u Japanu, Toranomon-Azabudai projekat predstavlja prostor koji okupira 8.1 hektara i koji je u izgradnji proteklih trideset godina, sa ciljem da postane ovo obeležje ovog grada.

Razvojni projekat obeležava Aman saradnju sa vodećim preduzetnikom Japana, Mori Building Co. Ltd. Kada se radi o Aman Residences projektu, one će zauzimati prostor između pedeset četvrtog i šezdeset četvrtgo sprata Distrikt tornja, koji nije samo najviša građevina u ovom delu grada, već je nastao kao delo Pelli Architects studija, imena koje stoji iza ikoničnih malezijskih Petronas Towers.

Unutra, jedanaest spratova će biti baza za 91 ekskluzivni dom čiji dizajn potpisuje Yabu Pushelberg, ekskluzivnom Aman spa centru koji će biti dosutpan samo stanarima, sa neverovatnim pogledom na grad i umirujućim okruženjem. Inaugurani Aman gradski hotel, Janu Tokyo, sastojaće se od 120 soba za goste i apartmana, a zauzimaće vrhunsku poziciju u građevini identifikovanoj kao B-2 District Tower. Nema potrebe da naglašavamo da će i ultra luksuzni Janu Tokyo imati veličanstveni Janu Spa sa izobiljem pogodnosti, dok će deo hotela biti i šest restorana i barova.

Aman Resorts u svom rukavu krije zaista uzbudljive nove projekte, poput otvaranja Aman New York tokom ovog proleća, dok će prethodnopomenuti japanski projekti biti finiširani 2023.godine. Ovi posedi će otvoriti svoje kapije u pravo vreme, kada ljudi iz čitavog sveta željni putovanja, konačno budu mogli da se opuste i bez straha odaberu destinaciju koju žele da istraže.