Aman Nai Lert Bangkok: Susret tradicije i modernog luksuza

Više slika

Više slika

Predstavljamo Aman Nai Lert Bangkok, urbanu oazu gde se tradicija susreće sa modernim luksuzom…

Slavni brend iz sfere gostoprimstva i lifestyle luksuza,Aman odlučio je da naše živote ulepša još jednim hotelom i skupom rezidencija. Aman Nai Lert Bangkok je naslednik fantastičnog hotela Aman New York, koji je otvoren 2022. godine. Najnoviji dodatak njihovom portfoliu smešten je u prostranim tropskim vrtovima Nai Lert Parka. Očaravajući hotel Aman sa 52 apartmana obećava da će oduševiti goste prostranim Aman Wellness centrom, restoranom Omakase, restoranom Teppanyaki i džez barom. Gurmanski entuzijasti koji traže više pronaći će radost u Arvi, njihovom italijanskom konceptu restorana.

Oni koji se osećaju kao kod kuće u Aman hotelima mogu razmotriti 39 Aman rezidencija, smeštenih na spratovima od 11 do 36. Aman Nai Lert Bangkok apsorbuje estetiku brenda do tančina, zahvaljujući dizajneru Žan-Mišelu Gatiju iz Denistona, koji je besprekorno kombinovao sa tradicionalnim tajlandskim uticajima, odajući počast lokalnoj baštini i istoriji svog okruženja. Dizajner koristi bogatu istoriju uticaja Nai Lert Park Heritage Home, kao i dinamiku grada Bangkoka, rezultirajući neuporedivom urbanom oazom.

Gledajući unapred ka otvaranju objekta, Vlad Doronin, predsednik, izvršni direktor i vlasnik Grupe Aman, rekao je: "Predstojeće otvaranje Aman Nai Lert Bangkoka predstavlja još jedan putokaz u mom dugoročnom strateškom viđenju Grupe Aman i našoj želi da doneemo neuporedivo Aman iskustvo na najfinije destinacije u svetu, kako urbane, tako i udaljene. Bilo je izuzetno iskustvo raditi u saradnji sa porodicom Nai Lert, vlasnicima i čuvarima Nai Lert Parka sa neponovljivu baštinu u Bangkoku, posebno sa Naphaporn "Lek" Bodiratnangkur, koja je bila ključna u oživljavanju ovog projekta. Aman Nai Lert biće naša treća globalna gradska destinacija i naš 25. hotel u Aziji, čime postaje strateški veza za putovanja do drugih Aman destinacija u regionu."

Aman Nai Lert Bangkok otvoriće se u trećem kvartalu 2024. godine. Cene soba, tačni datumi otvaranja i datumi za rezervaciju biće objavljeni u odgovarajuće vreme.

Luxury Experience