AMAN HOTEL U PEKINGU

Smešten na kratkoj udaljenosti od centra Pekinga i predivnih obeležja ovog grada, Aman at Summer Palace je očaravajuće mesto u kom ćete provesti sjajni odmor u kineskoj prestonici.

Ovo istorijsko mesto u prošlosti je bilo namenjeno kao gostinjske odaje za imperatorku Dowager Cixi, ali danas toplo dočekuje svoje goste sa svim modernim pogodnostima koje očekujete od jednog luksuznog odmarališta. Ipak, elegancija i šarm Ming dinastije su ostali očuvani u ovom prostoru.

Što se tiče ponude soba, svaka od njih ima krevet kraljevske veličine, ormare u stilu dinastije Ming, tradicionalne drvene paravane i roletne od bambusa. Svaka od soba ima pogled na dvorište u kom se pruža lavirint staza koje vode kroz predivno uređenu baštu. Opcije obedovanja su iznenađujuće raznovrsne na ovoj lokaciji i sastoje se od Lounge restorana koji nudi kontinentalnu kuhinju i prigodno nazvanog Chinese restorana, u kom gosti mogu uživati u jedinstvenoj fuziji kantonskih jela. Takođe, tu je Naoki restoran, gde glavni kuvar Naoki Okumura priprema originalne Kaiseki gozbe, kombinujući francuske tehnike i japansku umetnost kuvanja.

Kako bi ste kompletirali ovo nezaboravno iskustvo, preporučujemo vam da posetite Aman Spa centar, koji ima devet apartmana za tretmane, pored teretane, bazena, terena za skvoš i bara koji služi isključivo sveže ceđene sokove. 

Odmor na ovoj destinaciji možete da rezervišete preko Top Travel Centra. 

Za sve informacije pozovite  +381 11 30 20 200.

Luxury Experience