6 najboljih luksuznih hotela u Beču za udoban i nezaboravan boravak

Luksuzni hoteli u Beču dočekuju svoje goste visokokvalitetnom uslugom, vrhunskim sadržajima i prvoklasnim uslovima.

Beč se često opisuje kao magični grad i lako je shvatiti zašto. Užurbana prestonica Austrije, u kojoj živi dva miliona stanovnika, leži na reci Dunav, a njeno nasleđe su oblikovali plodni kompozitori Mocart i Betoven, kao i osnivač psihoanalize, Sigmund Frojd.

Istorijske zgrade kao što su palata Šenbrun, Hofburg i Katedrala Svetog Stefana privlače posetioce iz celog sveta, a sada kada se otvaraju međunarodna putovanja (od februara 2022. posetioci koji putuju u Austriju moraju da imaju negativne rezultate PCR testa i dokaz o vakcinaciji da pređu granicu) možda je pravo vreme da počnemo da planiramo ta dugo očekivana putovanja.

Prvi i verovatno najvažniji aspekt planiranja putovanja na bilo koju destinaciju je pronalaženje pravog smeštaja za vas i vaše saputnike. Dve popularnije opcije su da iznajmite sopstveni elegantni luksuzni stan u Beču koji pruža privatnost i osećaj doma ili se odlučite za boravak u jednom od gradskih hotela sa pet zvezdica.

Ako želite boravak u luksuznom hotelu kako bi vaše putovanje bilo zaista nezaboravno, u galeriji smo izdvojili šest najboljih opcija koje grad može da ponudi.

« 1 2 3 4 5 6 »