100.000 dolara za jednu noć na privatnom ostrvu

Banwa Private Island odmaralište, otvara se na Filipinima.

Do Banwa Private Island resorta, možete doći na samo dva načina – helikopterom ili avionom. I to je svakako dobra stvar, jer da je ovaj tropski raj dostupniji mnogima, nikada ne bi bilo paznih mesta. Na svu sreću, ova odvojenost od ostatka sveta, uz cenu jednog noćenja od 100.000 dolara, čini ga neverovatno ekskluzivnim za njegove goste, kojih maksimalno u istom trenutku može biti 48.

Spreman za otvaranje ovog meseca, Banwa odmaralište nalazi se na jednom od više od 7.000 filipinskih ostrva u Palavan arhipelagu. Dvosatna vožnja helikopterom od Manile do Banwe, odvojiće vas praktično od svakog traga civilizacije, a za uzvrat će vam podariti uživanje u šest savremenih vila na plaži, dvanaest soba u bašti i vrhunskom apartmanu.

Iako je smeštaj bez ikakve sumnje ekstravagantan i nudi privatne bazene, staklene zidove i šik enterijer dizajnerskog studija Manosa & Co, etos ovog odmarališta je daleko ležerniji. Organska farma će vas snabdevati ručno branim voćem i povrćem u Latitude Restaurant & Terrace restoranu i đus baru, dok su morski plodovi uvek sveži i uhvaćeni u obližinjim vodama Sulu mora. Arteški bunar koji ide 152 metra ispod puderastog peska predstavlja prirodno obnovivi izvor sveže vode, koji je u sinhronizaciji sa gravitacijom okeanske plime. U međuvremenu, fondacija ovog odmarališta, Aquos, štiti autohtone vrste ovog ostrva, uključujući kritično ugroženu Hawksbill morsku kornjaču i Tabon pticu.

Ipak, moramo naglasiti da ovo nije pusto ostrvo na kom se možete samo izležavati i sunčati, već su vam u ponudi ronjenje, jedrenje katamaranom i brojne druge aktivnosti, poput golfa, joge, pilatesa, vežbanja u teretani, tenisa i fudbala. Joga na plaži je uvek dobra opcija, uz spa tretmane u apartmanu za masaže. Pored toga, činjenica da postoje samo dva načina da odete sa ovog ostrva je dobrodošli bonus. Sigurni smo da čim stignete, nećete nikada poželeti da odete.

 

Luxury Experience