100.000 dolara za jednu noć na Fidžiju

U svetu postoje mnoga odmarališta u kojima se možete podmladiti, ali vas samo nekoliko može u potpunosti opustiti i navesti da upijete svu energiju njihovog mira i neuporedive lepote…

Jedno od tih retkih je Private Island Resort na Fidžiju nazvano Kokomo, koji će vam podariti toliko dobrih trenutaka i pogodnosti, da nikada nećete poželeti da ga napustite. Smešten u najboljem delu prirode Fidžija, ovaj resort otvorio je svoja vrata prošlog meseca i nastao je kao zamisao Lenga Vokera, australijskog milijardera.

Nazvan po Vokerovom prvom iskustvu jedrenja, ovaj resort vam nudi najbolji pogled na vodu. Zahvaljujući Great Astrolabe grebenu koji je u neposrednoj blizini ovog odmarališta, raze, tune i kitovi su česti posetioci koje možete videti iz prvog lica.  Ovo je takođe idealno mesto za ronioce koji žele da iskuse neverovatni komadić podvodnog sveta iz prve ruke.

Što se smeštaja tiče, gostima su dostupne rezidencije na vrhu brda kojih ima pet, a koje imaju od tri do šest spavaćih soba. Takođe, tu je i vila na plaži sa šest spavaćih soba, i 21 manja vila na toj lokaciji, sa jednom do tri spavaće sobe. Sa tri restorana i spa centrum, Kokomo je novajlija koji je već dospeo na brojne liste želja. Cena jedne noći u ovom odmaralištu može dostići i 100.000 dolara!

D.Ć.

Luxury Experience