10 razloga zbog kojih je Τhe Lynx Mountain resort idealno zimsko odredište

Novi hotel sa 5 zvezdica je odličan izbor!

Tamo gde mir prirode postaje „jedno“ sa okolinom, planinsko odmaralište Lynx je zaista jedinstven raj koji se pretvara u krajnji beg.

Sa elegantnim modernim dizajnom, pažljivo uređenim, ali i uslugama visokog standarda, hotel sa 5 zvezdica u Florini pravi je "dragulj", koji postaje idealan za prve zimske odmore.

Otkrivamo vam 10 razloga zašto treba posetiti ovo mesto tokom zime.

1. Pre svega očaraće vas njegova magična lokacija, jer se nalazi iznad grada Florine okružen bujnim šumskim planinskim rajem. Njegov položaj očigledno je najbolji u okolini jer funkcioniše i kao „balkon“ sa kojeg se pruža veličanstven pogled na čitavo područje.

2. Arhitektonski pristup i osnovna filozofija njegovog dizajna stvorili su čudesno elegantan rezultat koji je savršeno integrisan u njegovo okruženje i uz apsolutno poštovanje i paralelne reference na istoriju zgrade.

3. Dizajn enterijera Sofije Vantaraki zasnovan je na drvetu i toplim bojama. Ultra-elegantni prostori dobrodošlice stekli su luksuzni osećaj intimnosti i udobnosti koji su potrebni idealnom planinskom odmaralištu.

4. Nudi najuzbudljivija kulinarska iskustva sa tradicionalnim lokalnim delicijama u kombinaciji sa finim internacionalnim ukusima sa odličnim uvek odabranim sastojcima. Cilj je očuvati vrednu tradiciju mesta i obogatiti ga modernim, savremenim stilom. Lokalni proizvodi poznati su po svom vrhunskom kvalitetu, pa ih šef kuhinje uglavnom koristi za kreiranje neverovatnog menija.

5. Spa centar “White Mist Spa“ je dobio ime po magli koja često prekriva područje, nalazi se na poslednjem spratu hotela i uključuje neverovatne usluge. To je pravi hram velnesa i nudi niz jedinstvenih tretmana lepote i velnesa za visoko kvalitetnu, održivu i efikasnu negu.

6. Od ostalih prednosti spa centra, osim jedinstvenog dizajna sa referencama na lokalnu maglu, ovde se nalazi i čudesno mističan privatni apartman. Ima najboljih jacuzzi na otvorenom na udobnoj terasi gde možete uživati u toplom kupanju na svežem vazduhu sa pogledom na šumski pejzaž čak i tokom snežnih padavina. Prava magija!

7. Kazino koji radi od oktobra 2019. godine krajnja je destinacija za zabavu za stanovnike Florine, kao i za grčke i strane turiste koji će sada imati više razloga da posete to područje. Uz sve potrebne igre i posebno dizajnirano VIP područje, nudi neverovatne trenutke zabave.

8. Ovo je vrhunska destinacija za putovanja koja kombinuje mnoge i vrlo zanimljive aktivnosti. Između ostalog, možete birati između skijanja, planinarenja, jahanja, mačevanja ili jednodnevnih izleta, jer se odmaralište nalazi na pešačkoj udaljenosti od nekih od najlepših sela, planina, jezera i atrakcija severne Grčke.

9. Ne postoji ništa lepše od buđenja u blizini šume i pogledu na sanjivi pejzaž. Kada sve ovo prati prefinjen enterijer i bogat doručak kraj kamina, tada je krajnji zimski san ispunjen.

10. Odmaralište se nalazi u blizini šest jezera i savršeno je polazište za obližnje izlete do mnogih tradicionalnih destinacija neuporedive lepote, poput Paleos Agios Athanasios, Agios Achillios i Kastoria.