Upoznajte Evaro - stonu lampu sa sijalicom koja lebdi u vazduhu

Ova lampa ne samo da osvetljava okolni prostor, već i dodaje estetsku vrednost svakoj prostoriji.

Da li se sećate pametne lampe u stilu Gingko Origami koja je stekla veliku popularnost 2021.? Prelepa lampa je služila i kao skrivena vaza, a idući korak dalje ka postizanju savršene iluzije, dizajnerski brend Gingko sa sedištem u Velikoj Britaniji je sada predstavio Evaro Teardrop Light, lampu, odnosno sijalicu koja lebdi u vazduhu.  

Stona lampa sa plutajućom sijalicom pružiće savršen ambijent za svaki prostor, a takođe će dodati estetsku vrednost bilo kom enterijeru. Lampa je postavljena na drvenu osnovu koja se povezuje sa utičnicom. Na suprotnom kraju nalazi se držač sa snažnim magnetima koji drže sijalicu u vazduhu i bežično prenose snagu putem magnetne indukcije.

Možda se pitate kako uključiti i isključiti ovu levitirajuću stonu lampu? Pa, da biste je uključili, sve što treba da uradite je da približite sijalicu držaču i pustite magnete da urade ostalo. Da biste je isključili, nežno odvojite plutajuću sijalicu, prekidajući magnetnu vezu. Lako, zar ne!

Ako se pitate šta da radite kada neko slučajno udari u sijalicu. U slučaju takvog incidenta, ne brinite, sijalica nikada neće pasti na tlo zbog magnetne snage.

Sve u svemu, ova jedinstvena lampa, odnosno sijalica koja lebdi biće savršen dodatak svakom prostoru i privući će pažnju svojim neobičnim dizajnom.

Luxury Experience