Syphaspot - novi spektakularni luster sa potpisom Catellani & Smith

Jedinstvena sfera koja karakteriše Syphasfera lampu, deo uspešne Outdoor kolekcije, ponovo je osmišljena u obliku novog modularnog lustera Syphaspot, dizajniranog za upotrebu u zatvorenom prostoru i dolazi sa potpisom Catellani & Smith...

Novi luster stvara izuzetan vizuelni utisak, zahvaljujući zavodljivim efektima osvetljenja generisanim interakcijom između nepravilne površine staklene sfere Syphasfera i osvetljenja obezbeđenog od strane 24V izvora svetla Spot Light.

Tanki kablovi podržavaju viseće elemente, koji se mogu pozicionirati na različitim visinama i rasporediti u višestrukim kompozicijama, kako bi se zadovoljile različite potrebe osvetljenja.

Luster Syphaspot dostupan je u kompozicijama sa 20, 25 i 35 visećih elemenata, kao i u različitom broju elemenata i osnova različitih veličina i završnih obrada. Kao i drugi modeli u asortimanu Catellani & Smith - poput Jackie O, Gold Moon, PosKrisi i Sweet Light lustera - osnova Syphaspota može se prilagoditi po zahtevu.

Zahvaljujući transparentnosti staklene sfere i tankim kablovima koji drže viseće elemente, Syphaspot se ističe kao elegantna, lagana i svetlucava kompozicija, sposobna da unapredi različite postavke i postane istaknut element u ugovorenim projektima, ugostiteljstvu i privatnim rezidencijama.

Luxury Experience