MADCO: minimalistička kolekcija rasveta sa potpisom Ambientec

Više slika

Više slika

Po prvi put, kompanija Ambientec se upušta u hromatsko putovanje u saradnji sa Elizom Osino.

Japanski brend za dizajn rasvete predstavlja svoje najnovije remek-delo, minimalistički lampion koji graciozno igra između svetla i boje. Prikazan u foto-sesiji uređenoj od strane studija Elize Osino, MADCO se pretvara u modni dodatak.

Savremena reinterpretacija japanskih lampiona

"Imam duboko poštovanje prema japanskoj kulturi, i sa MADCO, moj cilj je bio da stvorim jednostavnu, ali modernu atmosferu koja odaje počast kako prošlosti tako i ikoničnom izgledu ovih tradicionalnih svetiljki", objašnjava Eliza Osino. "Varijacije boja u kojima je lampa dostupna daju poseban karakter dizajnu."

Svetlosno srce MADCO ima elegantan oblik jednostavne sfere, nudeći 360° raspon rotacije za brojne konfiguracije osvetljenja. Graciozno je postavljena na vitkom metalnom okviru koji takođe služi kao praktična drška. Donja kapica, u kojoj se nalaze tehnološke komponente i transformator, dolazi u paleti od pet toplih i sofisticiranih tonova: maslinasta, breskva, terakota, senf i višnja.

Lakoća, geometrijska apstrakcija i monohromatska elegancija su obeležja dizajnerke, koja preferira sferu u svojim kreacijama zbog njenog ikoničnog čistog izgleda.

"Okruglost i sposobnost okretanja MADCO čine ga živim i empatičnim objektom - malim karakterom", primećuje Eliza Osino. "Dok sam osmišljavala dizajn, zamislila sam okruglo lice moje kćerke Madalene, koja je takođe bila inspiracija za ime."

Aura igre i elegancije za svaki prostor

Eliza Osino dalje prenosi svoju ličnu interpretaciju lampe u foto-sesiji, prikazujući MADCO kao modni dodatak nošen od strane modela - na kraju se pretvarajući u tašnu koja se nosi gde god poželite, stvarajući zanimljivu interakciju između svetla i forme. Lako se puni putem USB-C priključka, i ima visok nivo vodootpornosti (IP66), čineći MADCO prenosivim i izuzetno fleksibilnim komadom.

"Lampu možete koristiti na stolu, pored kreveta ili uz fotelju, a lako se može prenositi i na otvoreno kako bi stvorila očaravajuću atmosferu u prirodi", dodaje Eliza Osino. "Drška takođe omogućava jednostavno kačenje."

Bilo da krasi terasu, dnevni boravak, spavaću sobu ili kupatilo, MADCO donosi dodir vedre i ekscentrične elegancije svakom okruženju. Takođe je savršen komad za komercijalne scenarije, od postavki restorana na otvorenom do hotelskih lobi prostora.

Nova sinteza unutar brenda Ambientec, spajajući svetlo, boju i tehnologiju

MADCO inkorporira poetiku svetla, funkcionalnost, veštu upotrebu boje i ambijent. Ovaj empatični dizajn, uparen sa mogućnostima za upotrebu na otvorenom, uspostavlja MADCO kao svežu i originalnu interpretaciju harmoničnog spajanja tehnologije, precizne izrade i formalne čistoće u okviru brenda Ambientec.

Luxury Experience