Cache - nova serija rasvete sa potpisom francuskog dizajnera

Rasveta je detalj koji jedan enterijer može podići na novi nivo ili sasvim poništiti sve druge lepote koje on poseduje…

Jednostavnom promenom sistema osvetljenja i njegove šeme, možete promeniti ambijent čitavog svog doma. To je verovatno jedan od razloga zbog kog sve više dizajnera svoju pažnju usmerava upravo prema rasveti, kreirajući neverovatne komade koji su upečatljivi i funkcionalni istovremeno. Nešto ranije smo već imali priliku da se divimo predivnim dizajnima koje potpisuje brend Le Klint, u formi šarmantnih Swirl modela i vitkog Mutatio komada. Ipak, njihova Cache serija, kako sam brend kaže, predstavlja glavnu vest ove godine. Elegantni, minimalistički i opčinjavajući, ovi predivni komadi dostupni su u varijanti podne lampe i tri različita modela lustera, a pomoći će vam da sa lakoćom redefinišete svoj dom.

Najinteresantnija osobina ove serije je način na koji ona obećava da će se stopiti sa najpopularnijim dekorativnim temama koje trenutno možemo videti u svim domovima sveta. Njena uglađena forma i privlačnost čine je idealnom za savremene, moderne i minimalističke enterijere. Dizajn lustera potpisuje francuski dizajner Aurelien Barbri, zahvaljujući kom su svi komadi dobili pažljivo pozicionirane mesingane detalje. Dostupni u crnim i sivim varijantama, podni modeli Cache serije zauzimaju veoma malo prostora i daju vam mogućnost da i najmanji dnevni boravak pretvorite u savršeno udoban kutak za uživanje.

Plisirani abažuri su takođe još jedno obeležje ove serije, jer svakom modelu daju dodir vizuelne nežnosti. Ručno savijeni abažur koji deluje kao da je ušuškan unutar samog lustera, podario je ovoj seriji njen naziv. Moramo priznati da su ovi modeli idealni za sve one koji obožavaju nenaglašeni stil.