Bežična Lampa "Victoria" kreira pariski ambijent u vašem domu

Jednostavno, a ipak elegantno osvetljenje s izuzetnim teksturama…

Svetlosni uređaji - čak i u svojoj najjednostavnijoj formi - imaju potencijal da drastično promene prostor. Elegantna i dostojanstvena, bežična lampa "Victoria" australijskog brenda NEOZ Lighting je upravo takvo jednostavno, a ipak elegantno osvetljenje s prelepom teksturom. Stona lampa se ponosi elegantnim telom od mesinga koje odiše atmosferom pariskog restorana.

Inspirisan slikama restorana sa lampama s abažurima, NEOZ želi da kreira stolne lampe za sve ambijente, od klasičnih do savremenih. Savršena je za par koji žele da uživaju u intimnoj večeri ili za čitaoce koji žele da čitaju satima. Zahvaljujući prenosivom dizajnu, bežična lampa stvara autentičnu "živu" završnu obradu gde površina nastavlja da se razvija.

Bežična lampa se može osvetliti pomoću glavnog napajanja na baznoj stanici. Napajana Panasonic litijum-jonskom baterijom, Victoria lampa se može napuniti za pet sati, nakon čega može raditi od 13-130 sati.

Lampa dolazi u pet opcija kada se radi o abažuru, tj. pamuk, nabrana svila, amber staklo, zeleno staklo i matirano staklo. Bežična lampa "Victoria" nudi prelepe tonove i za osnovu lampe, uključujući lakirani pravi mesing, starinski mesing i 18-karatno zlato.

Površinska završna obrada "Starinski Mesing" ne dozvoljava drugom materijalu da je nadmaši i dodaje prelep šarm. Namenjena za upotrebu u enterijeru i eksterijeru, ova stona lampa se može kupiti za 758 dolara na zvaničnom sajtu.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience