Besprekorni ambijent kreiran rasvetom

Jedan od glavnih elemenata koji enterijer određenog prostora može vinuti u nove visine svakako je rasveta…

Oštra i snažna, nežna i prigušena, svetlost može oblikovati prostor i akcentovati njegovu namenu, bez dodatnih oznaka. Kao i sve ostalo u našim životima, svet rasvete poseduje određene trendove koje mora pratiti i smernice kojih se mora pridržavati kako bi odgovorio na potrebe modernih potrošača, ali ipak, uprkos svemu tome, neki komadi koji su tradicionalno dizajnirani, oslanjajući se na istoriju i samo poreklo lustera i lampi i dalje zauzimaju posebno mesto u našim srcima.

Nazvana po Half Dome, čuvenom granitnom vrhu smeštenom u Josemiti nacionalnom parku, Half Dome lampa za eksterijer koju je dizajnirao Naoto Fukasava predstavlja novi proizvod brenda Kettal. U zavisnosti od orijentacije njenog abažura, njena svetlost nikada nije sasvim ista, stvarajući ambijent koji navodi na razmišljanje, duboke razgovore i introspekciju.

Ova lampa koja može krasiti vaše terase, dvorišta i balkone dostupna je u dve verzije – kao podna i kao viseća podna lampa, dok je u ponudi u čak trideset i četiri boje, kako bi vam pomogla da ostvarite sve svoje snove.