Ale Big - lampa sa mušicom na vrhu

Kada pogledate Ale big lampu, prvo što ćete primetite je trendi kombinacija boja.

Druga stvar koju ćete da primetite je dosadna mušica koja kao da je sletela na abažur. Ali šta ako vam kažemo da je mušica ono što ovu lampu čini jedinstvenom?

Cattelani&Smith se ponovo opredelio za stil koji kombinuje trendove i humor. Ale big, nova lampa koju je dizajnirao Enco Katelani, koristi mušicu kako bi lampa postala kultni komad. Sa metalnom bazom, aluminijumskom cevi i detaljima od mesinga, ova lampa je dostupna u različitim bojama (bela, crna, neon i šarena) i četiri različita modela dok svi oni uključuju mušicu na abažuru.

„Boja je prvi put postala deo našeg kataloga 2004. godine u PostKrisi kolekciji. Boja je imala za cilj da prenese poruku ponovnog rođenja i radosti“, kažu iz ovog brenda. Danas se kompanija opredelila za eksplozivnu paletu boja sa plavim, crvenim, žutim i neonskim nijansama ružičaste, žute, plave i narandžaste koje pokrivaju polusferu, šipke, osnove i detalje.

Napravljeni sa pažnjom posvećenom detaljima, svi Cattelani&Smith predmeti su proizvod eksperimentisanja i ručnog rada čije tipične nesavršenosti čine svaku lampu jedinstvenim i ekskluzivnim umetničkim delom.

„Lepota je subjektivna, ali savršeno je savršeno“, objasnio je Enco Katelani, koji u svaki projekat ulaže svoju dušu, jer je jedino tako moguće doći do savršenstva u svakom detalju (čak i sa mušicom koja se nalazi na savršenom mestu na lampi).

Luxury Experience