Zaha Hadid Architects - senzualno kuhinjsko ostrvo

Zaha Hadid Architects studio dizajnirao je prilagodivo kuhinjsko ostrvo za brend Boffi, koje se našlo u stanovima koji su deo Zaha Hadid 520 West 28th projekta…

Ova britanska kompanija bazirala je svoju voluminoznu Boffi Cove kuhinju na formi MAXXI National Museum of XXI Century Arts koji je smešten u Rimu, a kao inspiracija poslužio im je i Heydar Aliyev Centar u Bakuu. Oblik radne površine kuhinjskog ostrva uvija se oko velike praznine koja je izrezbarena u njegovom prednjem delu, kreirajući mesto za barske stolice.

Aparati i kuhinjski elementi sa policama nalaze se sa druge strane, a imaju neprimetne ručke. Sudopera je ugrađena u njegov gornji deo. Klijenti koji su zainteresovani za kupovinu ovog kuhinjskog ostrva, mogu ga prilagoditi svojim željama i potrebama, ali i odabrati materijal i završne detalje.

Jedinica je dostupna u dve standardne veličine, ali je prilagodiva preciznim specifikacijama, dok je prati čitav asortiman završnih detalja, uključujući mermer, drvo i Corian.

Ova kuhinja lansirana je u Boffi showroomu u Sohou, gde je predstavljena verzija sa glečer belom gornjom površinom od Coriana, sa donjim delom od tamnog kestena.

 

Luxury Experience