Za zdravije okruženje: nova Falmec linija aspiratora

Otkako je pandemija korona virusa u čitavom svetu probudila paniku u brojnim ljudima, mnogo smo više oprezni kada radi o zagađivačima i virusima koji se prenose vazdušnim putem…

Kako bi nam pomogli da se izborimo sa nevidljivim bakterijama i mikrobima koji borave u vazduhu, italijanska kompanija Falmec kreirala je Oceano E.ion Range Hood, koja može pročistiti svoje okruženje. Integrisana sa patentiranom bipolarnom kontrolisanom tehnologijom jonizacije, najnovija kolekcija aspiratora ovog brenda dizajnirana je tako da kreira kuhinjsko okruženje sa atmosferskim jonima, koji se pronalaze u prirodnim fenomenima, kao što su vodopadi, gromovi i morski talasi. Ovi joni mogu prirodno umanjiti pojavu neprijatnih mirisa, zagađivača i iritanata, kao što su prašina, bakterije, izduvni gasovi, hemikalije i slično tome, kako bi kuhinja ostala čista.

Pored toga, ovi noviteti optimizuju balans koji uključuje brojne beneficije kada se radi o našem psiho-fizičkom blagostanju, raspoloženju i koncentraciji. Okarakterisana uglađenim, geometrijskim dizajnom, Oceano kolekcija aspiratora može uvlačiti vazduh celom svojom površinom.

Ovaj aspirator takođe je dobio integrisani senzor sa vizuelnim prikazom lista, koji meri kvalitet vazduha, što znači da uređaj može detektovati prisustvo gasova, štetnih organskih jedinjenja, zagađivača, formaldehida i duvanskog dima u vazduhu, zbog čega je sjajan proizvod za svaki dom. Ove informacije predstavljene su bojama lista, koje idu od žute do zelene.

Zahvaljujući svojim automatskim funkcijama, senzor može detektovati pogoršanje kvaliteta vazduha, a potom, aspirator se automatski aktivira i obavlja svoj posao. Dostupna sa opcionim ugradnim osvetljenje, Oceano linija je savršeni dodatak modernim, pametnim domovima.