Vita Bella – savremeni novitet sa potpisom ARAN Cucine

Vita Bella, najnovija kuhinja sa potpisom ARAN Cucine, kreirana je kao harmonija elemenata prošlosti i tradicije, sa savremenim sastojcima…

Kroz svoje različite verzije, ona nudi višestruke mogućnosti reinterpretacije klasičnog ukusa. Takođe moramo naglasiti da se ova linija smatra kolekcijom koja poseduje tradicionalniji stil, u poređenju sa uglavnom modernom LAB 13.

Ponuđena u brojnim bojama i sa raznolikim završnim detaljima, ova kuhinja, zahvaljujući kombinaciji različitih elemenata, kreira uniju sa svakim okruženjem u kom se nalazi. Samo jezgro projekta su vrata, uramljena ili uglađena, minimalistička ili sa dekoracijom, koja se jednostavno kombinuju sa jednostavnim ili sinusnim, zaobljenim elementima, dajući vam slobodu kompozicije, što je postalo uobičajeno za ovaj brend. Sve različite verzije Vita Bella kuhinje mogu odgovoriti na praktično sve potrebe, adaptirajući se prema klasičnom ili savremenijem ukusu.

Najpogodnija za moderni koncept prostora, ova kompozicija kao svoju glavnu zvezdu ima glomazno kuhinjsko ostrvo, sa svojim nežnim zaobljenim linijama, u mat Corda lakiranom finišu, koji je dodatno akcentovan random površinom od peskiranog travertina, uz kožom obloženi odeljak za obedovanje.

Nešto elegantnija i tradicionalnija je Vita Bella verzija u kojoj sva uramljena vrata sa ručkama, savršeno odgovaraju lakiranim uramljenim zidnim jedinicama sa dimljenim staklima. Sve sive nijanse harmonično se slažu sa Carrara Marble tonovima, bilo da su one odabrane za radnu površinu ili kutak za uživanje.

Savremena, zamalo industrijska, jeste kompozicija koja se ponajviše oslanja na materijale. Esencijalno dizajnirano ostrvo, naglašeno je uglađenim vratima za koje je kreiran novi finiš: tečni bakarni metalik lak, koji predstavlja originalnu boju i dodatno poboljšava sve svoje osobine.

Vita Bella je omaž poliedričnom italijanskom stilu, odnosno kuhinja koja se konstantno prilagođava svim ukusima i trendovima, potvrđujući još jednom savršenu versatilnost ovog brenda.