Villeroy & Boch predstavljaju sve što vam je potrebno za savršenu postavku stola

Šta se dogodi kada se Art Deko stil i vrhunski dizajn nađu zajedno na porcelanu premijum kvaliteta?

Pa, onda dobijemo ekskluzivne komade sa neverovatnom estetikom, u formi MetroChic linije koju potpisuje Villeroy & Boch. MetroChic kolekcija donosi klasičnu crnu i zlatnu boju na beli porcelain, koji poseduje veoma interesantne kompozicije. To je upravo ono što ljubitelji finog obedovanja očekuju od svog pribora za jelo, odnosno ono što oni cene u ekskluzivnim hotelima. Kombinujući individualne komade, ova linija stvara uzbudljivi set, koji se konstantno menja i predstavlja izjavu stila i dizajna. Okrugli oblici su u harmoniji sa čistim, cilindričnim konturama, tamnim crnim linijama i detaljima od zlata. Ručno polirani, 20-karatni zlatni finiš zaštićen je inovativnom Inglaze Gold tehnologijom.

Svako ko voli delikatne postavke trpezarijskog stola biće oduševljen običnim MetroChic Blanc ponudama. Čisto beli porcelain visokog kvaliteta ima sjajni finiš i prefinjenu debljinu, što ovom modernom servisu daje lakoću. MetroChic i MetroChic Blanc linije imaju sve što vam je neophodno za kompletnu postavku stola i kreiranje veličanstvenih aranžmana.

Novi MetroChic pribor za jelo takođe se izdvaja zbog svoje čiste elegancije i finih linija, neobičnih proporcija i zaobljenih kontura. Komadi od nerđajućeg čelika visokog kvaliteta sa svojim preciznim dizajnom daće vam dodatnu inspiraciju za kreiranje savršene postavke stola, dok će MetroChic d’Or sa zlatnim finišima akcentovati lepotu svakog serviranog obroka.

Pored pribora za jelo i escajga, MetroChic kolekcija sadrži i poklone visokog kvaltiteta, uključujući vazu, lampu i brojne druge detalje, savršene za osobe koje cene kvalitet i modernu eleganciju.