Veličanstvena kuhinja danskog stila

Danski brend Garde Hvalsoe kreira kuhinje i rešenja za enterijer koja su oličenje vrhunskog kvaliteta i vanvremenskog danskog dizajna…

Poslednji novitet koji su predstavili je Framed, novi model kuhinje koji se ponaša poput komada nameštaja napravljenog po meri, sa svojim ramom od jasena i kontrastnim materijalima koji su obloženi patiniranim bakrom ili cinkom. Pored dekoracije strana i radne površine, bakar ili cink su korišćeni za ram drvenih fioka, zbog čega deluju kao da plutaju.

Kontrastni materijali daju naklonost tradicionalnom posuđu od bakra i cinka, istovremeno skrećući pažnju na prirodne godove drveta. Uokvireni model, koji je dostupan sa dve ili tri fioke, počiva na podudarnim drvenim nogama i doprinosi vašem ambijentu poput bilo kog drugog komada nameštaja.

Fioke su kreirane bez ručki, sa otvorima uz pomoć kojih se otvaraju, stvarajući tako uglađenu estetiku. Bilo da odaberete verziju od patiniranog bakra ili cinka, znajte da će obe varijante izgledati još lepše kako vreme prolazi.

Foto: Heidi Lerkenfeldt i Pernille Vest.