Univerzalni alati su uvek potrebni - posebno u kuhinji

Svojim bezvremenim dizajnom, praktičnom prskalicom i dva tipa mlaza u dve visinske varijante, nova Junis slavina od Villeroy & Boch je pogodna za širok spektar životnih stilova i tipova kuhinja…

Bilo da je reč o pranju voća i povrća bez prskanja ili efikasnom čišćenju lonaca, tiganja pa čak i plehova za pečenje, ova dobro osmišljena i korisnički prijatna slavina je savršen izbor za estetski privlačnu, a istovremeno visoko funkcionalnu kuhinjsku sudoperu.

Dizajnerski jezik Junis je i zaobljen i uglast. Harmonična kombinacija cilindričnog tela i mekane kvadratne prskalice kombinuje stilističke elemente iz najnovijih trendova enterijera u visokokvalitetnom, čvrstom nerđajućem čeliku. Istovremeno, Junis ubedljivo ispunjava sve zahteve u pogledu funkcionalnosti – praktična, izduživa prskalica nudi jasan, laminarni mlaz bez prskanja i efikasan tuš mlaz.

Ručka na vrhu za savršenu regulaciju temperature je posebno praktična jer omogućava fleksibilno postavljanje slavine na sudoperu i takođe je savršena za levoruke korisnike. Pored toga, raspon rotacije od 360° olakšava instalaciju.

Junis je dostupna u standardnoj verziji, ali i kao podignuta Sky Tap slavina. Njena "Comfort Plus" visina olakšava punjenje i čišćenje čak i velikih kuhinjskih alata i vaza.

Luxury Experience