Umetnost u kuhinji

Tokom godina, Aran Cucine brend je uspeo da se izdvoji zbog kvaliteta svojih proizvoda koji su nastali u Italiji, istraživanja za inovativnim rešenjima i sjajnim mogućnostima prilagođavanja koja su ponuđena kupcima…

Pored kreiranja kuhinja koje mogu odgovoriti na sve potrebe i uklopiti se sa bilo kojim segmentom tržišta, ova kompanija pokušava da svaku svoju kreaciju učini kolekcionarskim komadom.

Zahvaljujućo Décor Plus setu, svaka vrata mogu dobiti autentičnu sliku, kojom će dobiti i dekorativnu svrhu, pored očigledne upotrebne. Pored specijalne tehnike štampe na staklu ili laminiranja, Aran Cucine sarađuju sa vrsnim majstorima koji ulepšavaju vrata ormarića sa akričnom bojom, tkanim materijalima, zlatnim ili srebrnim listićima, proizvodeći tako prava, jedinstvena i numerisana remek dela.

Poput umetničkog platna, vrata ne postaju samo estetski, već i emotivno vrednija. Umirujuća autentična slika umesto običnih vrata je zapravo jako prefinjeno i originalno rešenje, koje je samo nekoliko velikih kompanija uspelo da proizvede.