U by Moen – pametna slavina za vaše kuhinje

Moen je dobro poznato ime u svetu slavina, a U by Moen Wi-Fi sistem, može se kontrolisati glasovnim komandama…

Kao po običaju, slavni brend je još jednom prevazišao sam sebe lansirajući nove proizvode, U by Moen između ostalog, tokom CES 2020 događaja. Ovaj pametni novitet nudi različite opcije kontrole i može vam pružiti optimalnu količinu vode idealne temperature, a da pri tome ne morate da ga dodirnete. Samim tim, idealan je za prostore kuhinje, gde su vam ruke inače zauzete ili prljave.

U by Moen pametna slavina može se kontrolisati mahanjem ruke, putem glasovnih komandi koje se usmeravaju prema pametnom zvučniku ili putem kompanjonske aplikacije. Ukoliko ne volite trikove kojima možete zabaviti sami sebe ili svoje društvo, slavinu možete kontrolisati i na tradicionalni način takođe.

Moramo naglasiti da je ovaj model kompatibilan sa Amazon Alexa i Google Asistant opcijama. Ona sadrži senzor pokreta na prednjem delu, uz pomoć kog vodu možete puštati i zatvarati jednostavnim gestovima, dok ručka sa strane slavine može ponuditi ručnu kontrolu.

Mobilna aplikacija vam pruža statistike po pitanju količine upotrebljene vode, kao i pristup prilagodivim podešavanjima, personalizovanim šablonima i jedinstvenim komandama za slavinu. Voda se meri u frakcionim metričkim i nemetričkim jedinicama, a ide od kašičice do 15 galona, što je svakako retko dostupna opcija u slavinama.

U by Moen pametna slavina će svakako oduševiti sve ljubitelje pametnih tehnologija kada se bude pojavila na tržištu, a za sada, informacije o ceni i dostupnosti nisu objavljene.