Transformišite kuhinju u srce svog doma

Rastelli projekat koji potpisuje Ulise Narcisi, dizajner koji kuhinju vidi kao skrovište od svakodnevnog haosa, R1, predstavlja pravi sistem koji vam daje priliku da konstantno stvarate nove kompozicije...

Uz širok asortiman modula, aksesoara, boja i finiša, svaki projekat može biti prilagođavan u nedogled, sa posebnom pažnjom koja je usmerena prema kontinuitetu koji se javlja između kuhinje i dnevnog boravka, što je esencijalno u svim otvorenim planovima prostora.

Raspored Forma Bianco Glossy lakiranih vrata je čist primer neograničenih dizajnerskih mogućnosti koje ovaj model nudi. Kako bi se maksimalno iskoristio prostor, kuhinja je razvijena kao neka vrsta oaze unutar dnevnog boravka. Zidna jedinica stvara ugao i otvara se prema setu stubova od poda do plafona, koji se sastoje od skladišnih modula, zidnih ormarića i Galileo sistema. Minimalistički dizajn i rigorozna geometrija doprinose čistoći kompozicije, koja je okarakterisana jarko belom bojom i titanijumom koji je korišćen za akcente.

Galileo zidni sistem poseduje pozamašni skladišni kapacitet, nudeći prefinjena estetska rešenja za organizovanje aksesoara i kuhinjskih potrepština za koje želite da vam budu na dohvat ruke. Centralno ostrvo, koje je pretvoreno u prostor za održavanje i pripremu obroka, povezano je sa radnom površinom stolom za užinu.

Koherentan sa esencijalnim stilom kuhinje, ormarići dnevnog boravka kompletiraju savršenu kompoziciju za prostor u kom se možete kretati bez ikakvih problema, okruženi prefinjenim dizajnom i elegancijom.

Zahvaljujući ovom projektu, kuhinja postaje centralni deo života u jednom domu.