Šta vam je sve potrebno za savršeni Dan zaljubljenih?

Zaljubljeni iz čitavog sveta 14.februara obeležavaju Dan zaljubljenih…

Buketi cveća i skupocene bombonjere, po tradiciji predstavljaju popularne poklone. Ipak, ukoliko biste želeli da iznenadite svoju voljenu osobu nečim sasvim drugačijim, kao što je na primer čitav da ispunjen sitnim zadovoljstvima, razumeli bismo vas u potpunosti.

Štaviše, jedno maleno srce je šarmantno neodoljivi način da nekome kažete „Volim te“. Sveže skuvana kafa ili pripremljen doručak će imati daleko bolji ukus kada su dekorisani srcem. Takođe, možete pripremiti bakin kolač u obiliku srca i uživati u doručku u krevetu. Ako se svemu tome pridruži predivan escajg belih ili nežnih pastelnih boja sa delikatnom dekoracijom, poput onog koji Villeroy & Boch nudi u svom Caffe Club asortimanu, Dan zaljubljenih će dobiti sasvim novu dimenziju.

Zaljubljenima je dozvoljeno da kroz ružičaste naočare posmatraju čitav svet tokom tog dana. Ipak, crvena jeste boja ljubavi, a u njoj možete uživati uz Villeroy & Boch Colourful Life asortiman u Deep Red tonovima, gde će romantični doručak za dvoje biti u centru pažnje.

Cveće je oduvek bilo glavni glasnik ljubavi. Ruže ili drugo cveće zaslužuju da budu smešteni u sopstvenim, odgovarajućim vazama, bilo da se radi o luksuznom buketu ili jednom elegantnom cvetu. Ukoliko odaberete cveće u stilu Villeroy & Boch: Artesano Flower Art, dobićete priliku da uživate u priboru za jelo koji je dekorisan veličanstvenim, maštovitim cvetovima. Na tanjir ovog stila stavite omiljeni kolač vaše voljene osobe i odnećete pobedu kao najromantičniji partner ikada.

Manufacture Glow dodaje dodir glamura na vaš trpezarijski sto tokom romantične večere pod svetlošću sveća. Svetlucavi bakarno crveni dragoceni metal predstaviće hranu koju ste pripremili sa ljubavlju, na odvažan, ali savršeno elegantan način. Ukoliko težite nečemu nežnijem, odaberite roze boju, koja će vas dovesti u pravo raspoloženje.