Smeg x Dolce & Gabbana lansiraju novu kolekciju frižidera

Kada se radi o Dolce & Gabbana brendu, svaki proizvod koji na sebi ponese njihov potpis neminovno je luksuzan…

Bilo da se radi o ograničenoj ediciji testetine ili intrigantno dizajniranim kuhinjskim aparatima, Dolce & Gabbana brend uvek daje sve od sebe. Ovog puta, odlučili su da nas iznenade novim, dizajnerskim frižiderima, koji će brojne umetničke kolekcije sa lakoćom postideti.

Kao i uvek do sada, u saradnji sa brendom Smeg, Dolce & Gabbana brend planira da proizvede 100 frižidera koji su ručno oslikani od strane vrsnih umetnika, koje je slavni modni dvojac lično odabrao. Frižideri su bili veličanstvena platna za Salvatorea Sapiencu, koji je u celosti transformisao ovaj uređaj romantičnim scenama iz Italije. Svaki model dobio je kolekciju dizajnerskih elemenata koji su omaž italijanskom nasleđu.

Kako stoji u zvaničnoj objavi brenda: “Ekstravagantni luksuz spojen je sa utilitarizmom u novoj saradnji Smeg i Dolce & Gabbana, koja nam nudi seriju Made in Italy kuhinjskih aparata, sa ekskluzivnim numeracijama”. Kao što ste mogli da pretpostavite, cena ovih frižidera nije prava sitnica i iznosi 40.000 dolara.