SMEG predstavlja nove frižidere ograničenog izdanja

Kada se radi o estetskoj privlačnosti, frižideri su verovatno najpotcenjeniji element vaše kuhinje…

Ipak, dokazujući (još jednom) da skromni mali frižider može učiniti prava čuda za vaš dekor, renomirani italijanski brend Smeg, udružio se sa kompanijom Disney kako bi zajedno kreirali ekskluzivnu kolekciju Mickey Mouse frižidera ograničenog izdanja.

Novi Smeg FAB28 Mickey Mouse frižider kako se zvanično zove, dobio je reference dizajna od retro FAB28 frižidera i zaista je jedinstveno šarmantan, najblaže rečeno. Svako izdanje ovog frižidera dolazi sa originalnom slikom Miki Mausa, koji razigrano pokušava da dohvati njegovu ručku. Pored toga, frižideri će imati Energy Star efikasnost, prostrani enterijer, Life Plus fioku za ekstra hladne temperature, prilagodljivije staklene police i Multi-Flow sistem hlađenja.

Komentarišući ovu saradnju, Pol Mekormik, direktor prodaje i marketinga SMEG USA Inc. rekao je: “Smeg-Disney sinergija je urođena, i bila nam je jako velika čast da sarađujemo sa tako velikom, kreativnom kompanijom. S obzirom na to da svi kažu da je kuhinja srce jednog doma i da spaja članove domaćnstva bilo zbog hrane, bilo zbog zabave, mi se svim silama trudimo da to i dokažemo. Nakon uspeha našeg inicijalnog partnerstva u Ujedinjenom Kraljevstvu, sa zadovoljstvom ovaj novodizajnirani frižider predstavljamo i na ostalim tržištima”.

Sa cenom od 2.799 dolara, Smeg x Disney Mickey Mouse frižider će biti dostupan za kupovinu tokom ovog meseca.