Smeg & Peanuts predstavljaju novo izdanje Snupi mini frižidera

Dve godine nakon uspeha ograničenog izdanja frižidera FAB10 koji je proslavio 70. godišnjicu Peanutsa, SMEG lansira novi mini frižider u znak sećanja na naše omiljene crtane junake.

Smeg je sarađivao sa Peanuts za specijalno izdanje mini frižidera baš na vreme za prazničnu sezonu, i sa sigurnošću se može reći da bi ovo mogao biti jedan od najunikatnijih i najboljih novogodišnjih poklona koje možete kupiti.

Porodični mini frižider u stilu 1950-ih, kao svoj glavni detalj ističe Snupija, poznatog kućnog ljubimca Čarlija Brauna, zajedno sa njegovim najboljim prijateljem pticom Vudstokom. Bela pozadina frižidera inspirisana je belim listom papira na kome je Čarls Šulc nacrtao svoj strip. Na njemu se nalazi Snupi u krajnjem donjem levom uglu koji sedi na zemlji i gleda u gornji desni ugao frižidera gde Vudstok nacrtan u žutoj nijansi leti crvenim balonom.  

Pošto je ovaj mini frižider delo brenda Smeg, primetićete dve stvari. Prvo, to je retro kuhinjski aparat, tako da u suštini izgleda kao da je stigao pravo iz 50-ih. Drugo, neverovatno je skup za mini frižider i dostupan je po ceni od 2.000 dolara. Ali, to je remek delo ograničenog izdanja, tako da je cena donekle opravdana.

FAB10 mini frižider inspirisan Snupijem je možda jedan od najboljih Smeg aparata koje možete kupiti u 2022. Iako će stići posle praznika, verujemo da je ovaj mini frižider „must have“ za sve ljubitelje Snupija.

Luxury Experience