Sitnice koje mnogo znače

Tokom protekle godine, pod uticajem pandemije korona virusa i svih ograničenja koje nam je nametnula, svi smo shvatili da moramo pod hitno svoje domove pretvoriti u prave oaze u kojima ćemo uživati, primorani da u njima provodimo svoje radno i slobodno vreme...

Tada, primetili smo sve nedostatke, nesavršenosti i stvari koje moramo promeniti, mada su nam na tu temu ruke bile pomalo vezane. Shvatili smo da moramo ulagati u svoje enterijere i njihovo opremanje, te da sebi moramo priuštiti i po koji luksuz za koji do tada jednostavno ili nismo marili ili nismo smatrali vrednim našeg novca. U martu prošle godine, postalo nam je jasno da vrlo lako možemo biti prepušteni sami sebi, bez mogućnosti odlaska u kupovinu po sve ono što nam treba - naučili smo da mesimo hleb, orezujemo ograde, kosimo bašte, šijemo maske i pripremamo letnje specijalitete. Ipak, neke stvari nismo mogli sami da uradimo, tek tako.

Aarke kompanija je 2016.godine lansirala svoj sopstveni Carbonator, aparat za kiselu vodu, koji želi da uzdigne vaš dom svojom uglađenom estetikom i promoviše održivi način života. Sada, kada osim flaša po našu planetu su najveća pretnja i jednokratne zaštitne maske koje moramo nositi svuda sa sobom, baš kao i zaštitne rukavice, ekološka održivost ponovo dolazi u prvi plan. U svom najnovijem izdanju, brend je svom Carbonator 3 modelu podario novu šemu boja, nazvanu Sand.

Inspirisan vizuelnim i taktilnim otiscima priobalnih pejzaža, Sand izdanje dobilo je minimalističke krem nijanse, koje nas asociraju na peščane dine i kamenite pejzaže. Kreiran sa zatvaranjem od nerđajućeg čelika, aparat u sebi sadrži obnovljeni interni bezbednosni filter i postolje za vodu. Pored toga, Carbonator dolazi sa svojom sopstvenom flašom bez BPA, koja u sebi ima ugrađeni mehanizam zatvaranja.

Na kraju, možemo vam reći da je ovo limitirano izdanje već sada dostupno za naručivanje putem zvaničnog sajta brenda, gde na upit možete saznati i njegovu cenu.

Luxury Experience