SIPARIO: Kuhinja kao prava pozornica majstorstva

Više slika

Više slika

Kuhinja Sipario, dizajnirana od strane Makio Hasuike & Co. u saradnji sa dizajnerskim timom ARAN Cucine, svojim imenom sugeriše rešenje koje je zamišljeno kao pozornica na kojoj se slavi ne samo umetnost kuvanja, već - kako nas uči pozorište - i susret i razmena ideja...

Možemo slobodno reći da ova kuhinja predstavlja projekat agregacije i učešća u kojem je svaki detalj proučavan kako bi se poboljšala ideja interaktivnog prostora za život. Predstavljena na Eurocucina 2024, nova kompozicija Sipario od prirodne hrastovine predstavlja savršenu sintezu dizajna, estetike i funkcionalnosti. Sa svojim ostrvom koje visi iznad poda zahvaljujući elegantnoj crnoj metalnoj strukturi, dostupnoj u katalogu u različitim završnim obradama, može se koristiti kao površina za pripremu ili kao sto za smeštaj druželjubivih trenutaka. Opremljena otvorenim pregradama i staklenim policama, ova kuhinja pruža organizovani prostor za sastojke, posuđe i pribor, ističući glavne gestove.

Na MATERIKA Majestic pultu (ekskluzivna linija pultova od kamena i kvarca od ARAN Cucine) nalazi se i prostor za pranje i prostor za kuvanje sa indukcijskom pločom. Tanki sastav ostavlja prostor za dodatke i alate.

Iako zauzima celu dužinu ostrva, viseći aspirator, napravljen od crnog aluminijumskog cevastog materijala, dekonstruisan je i lagan po obliku, gotovo eterealn. Otvoreni ormar i zidne jedinice omogućavaju vam da na racionalan i funkcionalan način organizujete sastojke, posuđe i predmete.

Kuhinja Sipario nije samo prostor za kuvanje, već i okruženje dizajnirano da aktivno uključi aktere i posmatrače u predstavljanje umetnosti kuvanja. Prezentacija kulinarskog iskustva je kao izvedba, sa 'Sipariom' (zavesom) koji se diže.

Luxury Experience