Sintesi by Falmec – savršeni novitet za vašu kuhinju

Veličanstvene performanse koje se spajaju sa minimalističkim dizajnom – to je savršeni opis za Sintesi, novi Falmec integrisani sistem za pripremu obroka…

Sintesi stručno kombinuje superiornu jedinicu aspiratora u jednom komadu, zahvaljujući panelu od 88 cm, koji je sasvim integrisan u radnu površinu. Poput drugih Falmec inspirisanih rešenja, Sintesi model je sada dostupan u crnoj boji, što je u skladu sa najnovijim trendovima, a što takođe dodatno akcentuje svetle i hromirane završne detalje ključnih kuhinjskih elemenata.

Crno obojeni AISI 301 ram od nerđajućeg čelika prekriva radnu površinu i sadrži sistem opremljen modularnim elementima, koji su pokretni samo onda kada je ona otvorena, dok su u suprotnom savršeno integrisani u indukcijski panel, ne ometajući njegovu uglađenu estetiku.

Sintesis ploča sastoji se od četiri zone sa devet nivoa za kuvanje, uz High Power Boost i Flek Surface tehnolohiju, koje dozvoljavaju indukcijskim elementima da rade ravnomerno preko čitave površine za kuvanje. Ovakva kombinacija obezbeđuje maksimalnu versatilnost za šerpe i tiganje različitih oblika i dimenzija. Druge praktične osobine ovog sasvim novog crnog modela uključuju Keep Varm sa tri temperaturna nivoa, dualnu funkciju mosta, kontrole osetljive na dodir i senzor detekcije posude za kuvanje.

Sintesi pruža izuzetne performanse sukcije uz maksimalnu tišinu, zahvaljujući specijalnim materijalima koji upijaju zvuk i troše manje energije.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living