Segno – kuhinja za otvoreni prostor

Segno je kuhinja okarakterisana linearnim dizajnom i arhitektonskim volumenima, koja je idealna za prostore koji u jednom kombinuju kuhinju i dnevni boravak…

Ova kuhinja će veoma lako postati srce jednog doma, kreirajući udobni prostor za uživanje, gde će se svi članovi porodice i gosti rado okupljati. Među svim Comprex kuhinjama, Segno nudi vrata najveće debljine, što joj daje određenu čvrstinu.

Ona ima pregršt elemenata – široko centralno ostrvo na dva nivoa, nivo polu-ostrva, dodatne površine za pripremu obroka, zidne stubove, police i TV nameštaj. Svaki od komada iz ove kolekcije dostupan je u nekoliko varijaca po pitanju materijala i završnih detalja, pa je tako ovim asortimanom na najbolji način predstavljen deo kompanije koji se bavi proizvodnjom kuhinja po meri. U zavisnosti od vašeg ukusa, ali i mogućnosti kuhinjskog prostora, Comprex će vam ponuditi savršenu kuhinju, po pitanju estetike i funkcije.

Na izložbi Eurocucina 2016, Segno kuhinja dobila je novi asortiman aksesoara, nameštaja i završnim detaljima, pri čemu se posebno izdvajaju izdignuto kuhinjsko ostrvo, zidni sistemi i aksesoari koji će je učiniti toplim i udobnim prostorom.

Asortiman završnih detalja ponuđen je sa novim materijalima, uključujući Fenix, inovativni matirani melamin, koji je izuzetno prijatan na dodir.

Ova kuhinja nam daje priliku da izrazimo svoju kreativnost, dajući tom prostoru i prostoru dnevnog boravka dozu ličnosti za kojom su žudeli, sve do sada.

D.Ć.