Savršeni frižider za ljubitelje šampanjca

Ne postoji problem koji se ne može rešiti čašom savršenog šampanjca...

Kako bi se pobrinuli da uvek pri ruci imate svoj omiljeni šampanjac, slavni brend Veuve Clicquot udružio se sa kompanijom Smeg - dve sjajne kompanije predstavile su novi duo frižidera za šampanjac limitiranog izdanja. Prekriveni čuvenom Veuve Clicquot žutom bojom, frižideri - jedan mali i jedan veliki, dobili su dizajn inspirisan pedesetim sa kojim se kompanija Smeg po svemu sudeći najbolje identifikuje. Veliki frižider dobio je pune dimenzije i poseduje dovoljno skladišnog prostora za sve potrepštine jedne porodice, pored šampanjca naravno.

Frižider se sastoji od tri prilagodive staklene police, dve fioke i staklenom policom koja se može zatvoriti, u kombinaciji sa pregradom zamrzivača koji dolazi sa prostorom za led. Manja verzija je idealna za kućni bar. Ona sadrži dve prilagodive police i fioku, pored stacionarne police za flaše. Uređaj dolazi sa energetski efikasnim LED osvetljenjem i niskom potrošnjom električne energije od 142 kwh godišnje.

Pored toga, obe verzije dobile su statično hlađenje i kreirane su u Italiji sa akcentom na visokom kvalitetu. Veća varijanta dobila je naziv Fab 28, dok se manja zove Fab 10, a koštaće vas 6.000 i 4.000 dolara.

Luxury Experience