Sasvim drugačije iskustvo uživanja u kafi

Kafa je ono što pokreće čitav svet… ona nam pruža par trenutaka mira ujutru i daje nam priliku da izbistrimo svoj um, pre nego što se upustimo u izazove koje pred nas donosi novi dan…

Kafa sve čini lepšim mestom, uvek je deo razgovora između prijatelja, porodice i voljenih, poput čarobnog napitka koji svojim mirisom opija. Ukoliko ste ljubitelj kafe, onda definitivno imamo sjajne vesti za vas – kompanija SMEG i Lavazza udružile su svoje snage i kreirale novi Modo Mio aparat za kafu sa kapsulama.

Lavazza A Modo Mio aparat za kafu pružiće vam sasvim novo iskustvo uživanja u kafi, za koje biste obično morali da posetite kafeteriju. Ovaj aparat se lako koristi i održava, što će vam biti od posebnog značaja kada ujutru, još uvek pospani i vezani za zemlju snova, dajete sve od sebe kako biste se razbudili. U zavisnosti od vaših želja, jednostavnim pritiskom na dugme, određujete koju kafu želite da popijete.

SMEG je definitivno ostavio svoj lični pečat na ovom aparatu, koji će se zahvaljujući svom uglađenom dizajnu neverovatno lako uklopiti u svako okruženje u kom se nađe. Dostupan je u tri živahne boje – crnoj, crvenoj i krem.