Šarmantna EGO Abimis kuhinja u srcu Dablina

Tipična irska kuća koja se nalazi nadomak istorijskog centra Dablina, sadrži terasaste strukture koje se vertikalno razvijaju preko nekoliko spratova…

Kao šarmantno remek delo arhitekture, sa kamenom i izloženim ciglama, otkrivajući zaista iznenađujući enterijer, ispunjen vanvremenskim predmetima i nameštajem sa određenim retro notama stvarajući sličnu atmosferu, dom o kom ovog puta pričamo, dobio je zaista posebnu poslasticu.

Kuhinja ove kuće opremljena je EGO elementima sa reflektivnim detaljima i gornjim zidnim jedinicama, uz savršenu upotrebu prirodne svetlosti. Dnevni boravak koji se nastavlja na prostor kuhinje, kreiran je kao njena prirodna ekstenzija. Proces renoviranja ovog doma kreirao je prostore koji su okarakterisani snažnim identitetom i defininsani fascinantnim stilskim uticajima i kompletnom funkcionalnošću sa savremenim preokretom.

Prostor u kom se nalazi pomenuta EGO kuhinja je prostran i pun svetlosti, pa su Abimis elementi od nerđajućeg čelika, bledi drveni pod i zidovi od cigle i keramičkih pločica doprineli kreiranju atraktivne lokacije koja zaista emituje osećaj topline i prijateljstva.

Kuhinja je sasvim versatilna i funkcionalna: fioke i zidne jedinice, predstavljajući ekskluzivni deo EGO linije, obezbeđuju svu fleksibilnost koja vam je potrebna. Sa druge strane, jedan zid se sastoji od serije visokih skladišnih jedinica kreiranih od nerđajućeg čelika.