Samsung uvodi novu revoluciju u svet kuhinje

Više slika

Više slika

Pre tačno godinu dana, Samsung je predstavio svoju Bespoke liniju kućnih i kuhinjskih uređaja prilagodljivih boja.

Svi smo bili oduševljeni njihovim trudom da se oslobode nerazlučivog izbora monohromatskih ili brušenih metalnih uređaja koji još uvek dominiraju u većini kuhinja. Zapravo, bili bismo oduševljeni kada bi slavni brend ponudio još više boja za svoje neverovatne proizvode. Po svemu sudeći, ovaj gigant u svetu potrošačke elektronike uspeo je da pročita naše misli, jer Samsung Bespoke linija i dalje nudi kupcima mogućnost da svoje frižidere ofarbaju u nešto drugačije, ali njihov najnoviji dodatak predstavljen na CES-u je verovatno najsmeliji do sada. U pitanju je Flex sa 4 vrata po meri sa Family Hub opcijom i ogromnim ekranom od 32 inča osetljivim na dodir!

Prethodni Samsung 21,5″ Family Hub+ ekran osetljiv na dodir već je izgledao prilično veliki, ali korejska kompanija je bukvalno udvostručila ovu funkciju. Uzimajući u obzir da je to veće od monitora kućnih računara mnogih ljudi i slobodno korača prema potpunoj televizijskoj teritoriji, bolje je da budete posvećeni idealu pristupačnosti pametnog doma. Treba zapamtiti da je ovo ista kompanija koja je skoro sama gurnula tržište pametnih telefona ka „fabletima“ normalizujući veće dimenzije mobilnih telefona koje svi danas koristimo.

Osim pristupa kontrolama pametnog doma, ili čak nastavka Zoom poziva iz kuhinje, najočiglednija prednost tako velikog ekrana bi bila praćenje YouTube recepata i tutorijala za kuvanje. Naša radoznalost je podstaknuta da li bi nam takav dodatak bio koristan u prostoriji u kojoj se telefoni i tableti već redovno pozivaju i na koje se praktično uvek oslanjamo.

Side-by-Side frižider po meri ima ravan, minimalistički dizajn sa prilagodljivim prednjim panelom, prikazanim u svetlo zelenoj kuhinjskoj postavci sa desne strane Samsung ploče za kuvanje i aspiratora u našoj galeriji. Možda gledate taj monolitni dizajn i pitate se kako da ga otvorite. Samsung nas uverava da postoji uvučena ručka, ali takođe napominje da se može automatski otvoriti samo jednim dodirom.

Samsung je takođe koristio CES pozornicu da predstavi Bespoke Side-by-Side frižider, ravnu, minimalističku iteraciju dizajna koja izgleda bliže frižiderima sa kojima smo mnogi od nas odrasli (ali mnogo uglađeniji). Gore prikazani u beloj boji, prednje ploče su u stvari prilagodljive boje i dostupne su i u staklu i u završnim obradama od nerđajućeg čelika.

Do sada ste nesumnjivo čuli da će uređaji i uređaji poboljšani veštačkom inteligencijom promeniti naše živote u nekom obliku ili formi, a to važi dvostruko u kuhinji, gde su se uređaji za kuvanje napajani veštačkom inteligencijom već učvrstili u rernama sledeće generacije, mikrotalasnim pećnicama, pa čak i aparatima za kuvanje pirinča kako bi se optimizovalo vreme kuvanja i izbeglo nagađanje u određivanju gotovosti određenih jela. Samsung Bespoke AI pećnica je sposobna da prepozna 80 različitih jela i sastojaka i prilagođava podešavanja kuvanja u skladu sa tim, dok prati režim kuvanja, temperaturu i vreme pomoću senzora.

Luxury Experience