Revolucionarna Hyper kuhinja Nero Cucine: Od skulpture do funkcionalnosti

Više slika

Više slika

Italijanski brend Nero Cucine objavio je da je dobio prestižnu Architizer A+ nagradu u kategoriji proizvoda za kuhinjske elemente i drvne proizvode za svoju Hyper kuhinju N037, čiji je glavni element dinamična radna ploča koja se može podići kako bi se elegantni blok pretvorio u potpuno funkcionalnu kuhinju.

Na prvi pogled, ova kuhinja se ističe svojom inherentnom skulpturalnom jednostavnošću i monolitnim izgledom: dragocena površina od Coriana (ili mermera), koja na prvi pogled deluje nedovoljno za pripremu složenih obroka, može se podići putem inovativnog mehanizma Wing Top koji je dizajniran od strane Nero Cucine kako bi otkrila radnu površinu sa sudoperom i modularnom slavinom od nerđajućeg čelika. Mehanizam Wing Top je potpuno skriven i aktivira se ručno, što osigurava glatko funkcionisanje i trajnost tokom vremena. Kada je gornja ploča potpuno podignuta, formirajući ugao od 90 stepeni sa donjom površinom, praktično postaje zaštita sa senzorskim LED svetlom usmerenim prema radnom delu za kuvanje.

Nerđajući čelični zaštitni zid eliminiše potencijalnu brigu o mrljama na materijalu na izloženoj površini, istovremeno dodajući veoma čist estetski izgled dizajnu.

Ova kuhinja redefiniše tradicionalni paradoks funkcije naspram forme stvarajući dva različita stanja gde jedno može preovladati nad drugim. Kada je radna površina zatvorena, monolitno ostrvo postoji kao skulpturalni komad. Kada se podigne i spusti, postaje visoko funkcionalan radni prostor. Zahvaljujući svojoj svestranosti, predstavlja idealno rešenje za estete koji vole da se zabavljaju i cene uzvišeno kulinarsko iskustvo podržano tehničkim inovacijama, ali i za luksuzne komercijalne prostore, poput galerija umetnosti, izložbenih prostora ili izvršnih kancelarija.

Hyper kuhinja N037 takođe ima inovativnu i održivu tubularnu čeličnu konstrukciju koja sadrži vrhunske Boom Motion Legrabox fioke, dostupne u metalu ili masivnom orahu sa usklađenim utorima. Ovaj model je opremljen unutrašnjim LED svetlima koja pružaju dinamičnost i daju mu život.

I dok upotreba ekskluzivnih materijala na spoljašnjem delu kuhinje zrači izvanrednom estetikom, tubularni nerđajući čelik korišćen u unutrašnjoj konstrukciji dodaje večnu privlačnost, lakoću i taktilno zadovoljstvo.

Hyper kuhinje Nero Cucine su rezultat godina istraživanja i razvoja u dizajnu i inženjeringu koje je sproveo novi naraštaj inovatora u oblasti kuhinjskog dizajna koji prenose najbolje tradicije italijanskog zanatstva u budućnost.

Luxury Experience