Rastelli Royale - mnogo više od obične kuhinje

Esencijalni dizajn sa jedne, važni volumeni sa druge strane – ovo predstavlja dobitnu kombinaciju u osnovi Royale projekta, koji je dizajnirao Marko Korti za brend Rastelli…

Kuhinja koja je nastala njegovim radom poseduje snažni vizuelni uticaj, kompozicionu i organizacionu slobodu, kao i čitav niz boja i finiša. Jedna od najikoničnijih kompozicija Royale modela sugeriše nam snažan osećaj solidnosti: dodatni skladišni prostori i ekstremno linearni moduli postali su ambasadori vanvremenske lepote i stila, koji mogu prevazići bilo koji trend uprkos vremenu koje se konstantno kreće.

L-oblikovano centralno ostrvu nudi izobilje radne površine, zajedno sa prostorima za pripremu i kuvanje. Estetski zadovoljavajući dizajn sudopere preliva se prema prostoru za sečenje i indukcijskoj ringli koja je integrisana u gornju površinu, kreirajući čiste i jasne linije. Visoke skladišne jedinice sa vratima dobile su sjajno beli lak, a u sebi mogu sadržati posude i sastojke, dok se mogu opremiti proširivom radnom površinom od nerđajućeg čelika.

Stubne jedinice su idealne za organizaciju kućnih aparata i ostave na jedinstveni, minimalistički način. Esencijalna vrata okreću se maksimalnoj versatilnosti i funkcionalnosti u kompoziciji, unutar koje se može instalirati rerna, frižider i alati svih vrsta.

Sa širokim asortimanom završnih detalja i boja, ova kuhinja može poprimiti klasične i nešto manje konvenzionalne izglede, odnosno može se savršeno prilagoditi vašem okruženju, željenom stilu i funkcionalnosti.