Rastelli kuhinja u besprekornim tonovima jeseni

Kombinacija specijalne završne obrade u formi tečne bakarne folije, toplih nijansi porcelanskog kamena i moka tonova Rovere, sugeriše savršenu atmosferu jesena, besprekorno izraženu elegantnom kompozicijom R1 kuhinje…

Ovaj model koji je za brend Rastelli dizajnirao Ulise Narcisi, konstantno nas zapanjuje, nudeći nam bezbroj mogućih kombinacija, stručnu izradu i prefinjeni, rigorozni, ali gostoljubivi dizajn, koji je čini svestranom i donekle unikatno jednostavnom.

Bezvremenski stil i originalni detalji susreću se i usklađuju u ovoj verziji sa savremenim ukusom. Moduli zidnih jedinica, u kojima je smešteno radno područje, ističu se po neophodnosti vrata. Rovere moka završna obrada takođe se koristi za visoke jedinice posvećene kućnim aparatima, uokvirene i obogaćene staklenim vratima sa okvirom od titanijumskog aluminijuma. Porcelanski kamen odabran za radnu ploču takođe se koristi za pozadinu; a svetle nijanse, ističući na tamnijoj osnovi, stvaraju prijatnu hromatsku ravnotežu sa zidnim ormarima u završnoj obradi Grigio Siliceo. Druga zidna jedinica, titanijum Galileo, gotovo liči na sliku i ima funkcionalne police za odlaganje kulinarskih alata i sitnih predmeta.

Veliko centralno ostrvo, čvrsto i rigorozno, iznenađuje svojom specijalnom završnom obradom vrata: bakarna tečna folija stvara efekat lima, za topao dodir čak i u ovom industrijskom stilu. Kutak za obedovanje kreiran od E-Wood Quercia materijala, služi svojoj svrsi, dok istovremeno povećava radni prostor.

Čak i u svojoj smirenosti i linearnosti, R1 ne propušta da prenese toplinu, koja je od suštinskog značaja u kuhinji, koju su Rastelli i Ulise Narcisi zamislili kao poznato i kucajuće srce svakog doma.