R1 – kuhinja koja osvaja na prvi pogled

Više slika

Više slika

Više od obične kuhinje, R1 je realni projekat koji je za brend Rastelli dizajnirao Ulise Narcisi…

U pitanju je “sistem” kreiran da bude opremljen uvek različitim i unikatnim kompozicijama, koji svoje mesto pronalazi u najgostoljubivijem delu vašeg doma, koji više od bilo kog zaslužuje da bude ličan i funkcionalan.

Novi katalog slavnog italijanskog brenda nudi različite materijale, brojne finiše i neograničene mogućnosti konfiguracije. Među brojnim predlozima koji su u ponudi, opcija koja uključuje veliko centralno ostrvo dobila je iznenađujući i neverovatni vizuelni uticaj. Esencijalne linije i rigorozni volumeni smešteni unutar kompozicije savremenog stila, ne odriču se topline druželjubivosti. Zapravo, topli i skupoceni fosilni hrast, uspeo je da ublaži racionalnost formi, te je baš iz tog razloga odabran za bazne ormariće kuhinjskog ostrva.

Ostrvo na taj način postaje centar svih aktivnosti svakodnevnog života, od pripreme do konzumacije hrane, pa sve do ljupkih trenutaka interakcije sa vašim voljenima, porodicom i prijateljima, sa kojima delite najprivatnije tajne i najukusnije obroke.

Kako bi kompletirali i obogatili prostor kuhinje, brend i dizajner odabrali su dve zidne jedinice sa FENIX Grery Ephesus vratima – prva se sastoji od serije osnovnih modula čija gornja površina finiširana Basaltina Fiammato detaljima nudi sasvim dovoljno mesta za rad, dok drugu sačinjavaju moduli pune visine, savršeni za kućne aparate ili ostavinski prostor.

Ukoliko vam je potrebna kuhinja, koja će pored svoje funkcionalnosti ponuditi komfor, mesto za život i prijateljstva, R1 je sistem koji može odgovoriti na sve vaše potrebe, iznova se obnavljajući i menjajući, u skladu sa onim što vi zaista želite.

Luxury Experience