Pružite preobražaj svojoj kuhinji Frame novitetima

Kolekcija Tall Frames, koju je dizajnirao Salvatore Indriolo, najnoviji je dodatak Fantin asortimanu za ovu godinu…

To znači da sada postoji još širi spektar opcija u čuvenoj kolekciji Frame, koja je pokrenuta 2018. godine, ali već postavlja referentnu vrednost u svom polju.

Outdoor Frame kuhinja  je uspešno predstavljena u proleće 2020. godine, a ove jeseni Fantin lansira nove jedinice visokih okvira, koje dolaze u visinama od 213 cm i 153 cm. One otvaraju beskrajne mogućnosti, uključujući komplementarne šeme dizajna enterijera koje obuhvataju kuhinje i dnevne boravke.

Novi moduli se mogu koristiti zajedno sa dve radne stanice Frame Kitchen, koje dolaze sa dvoje ili troja vrata (širine 128 cm ili 188 cm) i osvojile su brojna priznanja. Verzija radnih stanica na otvorenom dostupna je zahvaljujući elektroforetskim postupcima farbanja koji sprečavaju stvaranje rđe i nude izvanrednu zaštitu od vremenskih prilika.

U širokoj paleti boja ne nudi se manje od 47 završnih obrada, tako da postoji gotovo beskrajan prostor za prilagođavanje. Opcije se kreću od antracit tona za savremene kuhinje industrijskog stila, preko oblak sive boje za sofisticirani, minimalistički stil, do živopisne cink žute boje za eklektičnije postavke.