Prolećni stil u vašoj kuhinji

Sa smenom godišnjih doba, svi ljubitelji enterijera i dizajna osećaju neodoljivu želju da svoje okruženje transformišu tako da odiše lepotom proleća…

Delikatna, svetla i skoro romantična, Beluga kuhinja dolazi sa rasporedom koji deluje kao da je inspirisan prolećem. Nastala kao delo Feručija Lavijanija za brend Rastelli, ova kuhinja se izdvaja zbog svog trezvenog i harmoničnog stila, okarakterisanog velikim volumenima.

Esencijalni i geometrijski oblici ublaženi su nežnim i toplim tonovima vrata: sa jedne strane, nalaze se vrata kuhinjskog ostrva u Penelope finišu, dok sa druge možemo videti vrata zidnih jedinica u Hielo Ash varijanti. Upravo odabir tih uglađenih opcija za vrata definiše minimalistički karakter ove kuhinje, sa metalnim ručkama i linearnim dizajnom, koji im omogućavaju postojanje u formi dekorativnog i funkcionalnog elementa. Vrata mogu biti integrisana vertikalno ili horizontalno, sa nevidljivim c-kanalima koji omogućavaju lakše otvaranje i zatvaranje.

Ukoliko se odlučite za kuhinjsko ostrvo sa jedinicama za skladištenje, prostorom za kuvanje i održavanje, visoka zidna jedinica može u sebi skrivati sve vaše kućne aparate, šerpe, lonce i druge neophodne stvari. Ono što je posebno interesantno vezano za visoke jedinice jeste njihova dimenzija – zapravo, one se lako mogu kombinovati i prilagoditi, ne moraju dostizati punu visinu dostupnog prostora.

Sa nekoliko prefinjenih elemenata, kuhinja u ovom scenariju postaje protagonist prostora, a da pritom nije previse invazivna, što je još jedan dokaz umeća Rastelli brenda, kada se radi o slobodi igranja i kombinovanja njihovim kompozicijama.

Luxury Experience