Prisma – kad kuvanje postane umetnost

Kuvanje je vrhunska veština, za koju vam je potrebno idealno okruženje, besprekoran alat i izobilje mašte…

Prisma preispituje svoj koncept kuvanja, kako bi stvorio funkcionalno i bezbedno okruženje za stvaranje, pogodno za sve vrste usluga. Ovaj Prisma projekat uključuje modernizaciju oblika zadržavajući suštinu, kako bi se dobio radni alat sa neobičnim performansama, osmišljen za ljude koji u svaki dan provode u kuhinji, osmišljajući i pripremajući izuzetna remek dela. Ovo robusno, svestrano rešenje, može odgovoriti na sve vaše potrebe, nudeći savršenu kombinaciju dizajna, ergonomije i visokih performansi.

Visoko tehnološki sistemi poput ovog razvijaju se zajedno sa okruženjem u kom pronalaze svoje mesto, omogućavajući praktičnu i racionalnu organizaciju različitih aktivnosti. Izrađen od nerđajućeg čelika, sa mogućnošću varijacije boje, Prisma apartman za kuvanje je savršeno funkcionalan i može se uskladiti vašim ličnim potrebama.

Njegovo stilizovanje poteklo je iz želje za preispitivanjem tradicionalno impozantnih kuvarskih stanica, kako bi se maksimizovala njegova funkcionalnost i udobnost, kroz estetski lakši dizajn – njegova forma je čista, dinamična i sposobna za dijalog sa svojim okruženjem.

Luxury Experience