Phil: Revolucija u kuvanju na otvorenom

Više slika

Više slika

Ethimo, u saradnji sa Gordonom Giljomijeom, predstavlja svoj prvi projekat povezan sa svetom kuhinja, uvodeći Phil - kuhinju koja otelotvoruje pametan pristup kuvanju na otvorenom…

Pristup Ethimo brenda uvek je bio usmeren na kreiranje komfornijih prostora na otvorenom koji postavljaju trendove za kvalitetan život napolju u savršenoj empatiji sa prirodom i u skladu sa novim načinima života. Ovo je kreativni duh koji stoji iza Phil projekta, kuhinje koja pojednostavljuje umetnost kuvanja na otvorenom zahvaljujući svom pametnom "držanju".

Phil predstavlja "izazov" dizajna koji su Ethimo i Gordon Giljomije uspešno savladali, stvarajući novi element sa nekonvencionalnim dizajnom. Zahvaljujući svojoj posebnoj "nomadskoj" konfiguraciji, naglašava koncept zabave na otvorenom, pripovedajući ne samo o originalnom načinu personalizacije spoljnih prostora, već i o uživanju u savremenom kuvanju na kreativan i opušten način.

Sa svojim elegantnim, a ipak neformalnim izgledom, Phil je rezultat pažljivog razmišljanja o životu na otvorenom: bilo da je reč o portiku, terasi, kutku pored bazena ili gradskom balkonu, ovaj neobični element čini bilo koji prostor, koliko god mali bio, lako upotrebljivim i omogućava da se kuhinjskim prostorom upravlja jednostavno, funkcionalno i brzo. Zahvaljujući svojim dimenzijama i tehničkim karakteristikama, Phil sadrži sve glavne kuhinjske aktivnosti u malom, ergonomskom prostoru, obezbeđujući maksimalnu funkcionalnost. Njegova konstruktivna ravnoteža, kao što su stabilnost i čvrstina, ističu se zahvaljujući njegovom "mekom", nekonvencionalnom dizajnu.

Visok 98 cm i prečnika 75 cm, Phil se sastoji od jedne cilindrične baze od metala u bojama maslinasto zelene i sepia crne. Sa rafiniranim detaljima od tikovine, dolazi u tri moguće konfiguracije: sa sudoperom, indukcijskom pločom i roštiljem. Ova "okrugla ostrva" mogu koegzistirati sa svojim različitim funkcijama, stvarajući kružno kretanje i aktivnosti, ili se koristiti samostalno.

Sudopera, sa praktičnom radnom površinom/odlagalištem od tikovine, opremljena je fiksnim nogarama, dok dve opcije za kuvanje imaju kablove i dostupne su na točkovima, što znači da se lako mogu premestiti tamo gde su potrebne, naglašavajući dinamičan, svestran karakter ovog projekta.

Sa Phil projektom, Ethimo i Gordon Giljome pružaju novo iskustvo kuvanja, stvarajući koncept koji je savršena ravnoteža slobode i formalnosti, sposoban da se prilagodi prostorima različitih veličina i namena i prirodan izbor za dopunu prostora na otvorenom.

Luxury Experience