Penelope - kuhinja koja odgovara na sve naše potrebe

Restilizovanje kuhinje Penelope, pokrenuto u proleće 2020. godine, pruža toliko mogućnosti prilagođavanja zahvaljujući širokom spektru boja, završnih obloga, dodataka i posebno elemenata.

ARAN Cucine, kombinujući tehniku sa zanatstvom i dizajnom, nudi rešenja koja se neprekidno menjaju, sposobna da zadovolje mnoge ukuse i potrebe. Zakrivljene elemente možemo pronaći čak i u linearnom modelu minimalističkog stila poput Penelope; čak i ako su ovi predmeti neko vreme bili potcenjeni, sada je vreme da ponovo zasijaju, jer su novi trend za 2021. Njihova ergonomija, sve veći nedostatak razdvajanja između kuhinje i dnevne sobe - i samim tim potreba da se „scenografski opremi“ prostor - kao i umirujuća senzacija mekih i kružnih oblika, pretvaraju ih u lepa, evokativna i funkcionalna rešenja.

Kada već govorimo o trendovima, Penelope kompozicija koju možete videti u našoj galeriji, dekorisana je sivim tonovima koji neodoljivo podsećaju na Pantone boju za 2021.godinu, Ultimate Gray, u kombinaciji sa Illuminating Yellow.

Kuhinja uključuje zidnu jedinicu jednostavnih linija, istaknutu potpuno glatkim vratima donjih ormarića u sivoj boji i zidnih ormarića u boji cendre oraha. Veliko zakrivljeno poluostrvo, razvijeno prema ARAN Cucine proizvodnim kapacitetima i zanatskim umećima, može se koristiti kao velika pregrada za odlaganje, dostupna sa tri strane, i kao multifunkcionalna radna površina: na mermernom vrhu, osim kućišta ploče za kuvanje, ima i dovoljno mesta za pripremu i konzumiranje hrane. Copernico element od crnog aluminijuma, sa zadnjim panelom i policama u HPL boji koji se poklapaju, može biti zgodno mesto za odlaganje kuhinjskih predmeta i sastojaka i nudi validnu alternativu za uštedu prostora uobičajenim zidnim oblogama.

Kuhinjski aparati i visoki delovi ostave dovršavaju kompoziciju, prilagodljive veličine i završne obrade. Penelope na taj način potvrđuje svoju trendi dušu, veliku svestranost i sposobnost da ponudi ad hoc rešenja za bilo koje potrebe, bilo da ih diktira ukus, prostor ili, zaista, moda.

Luxury Experience