Osvežite svoju kuhinju luksuznim posuđem

Kuhinjsko posuđe prešlo je dugačak put i predstalo je da bude jednostavni alat svakog domaćinstva i postalo njegova dekoracija…

Moderni luksuzni komadi iz ovog asortimana u sebi spajaju svoju upotrebljivost i performanse sa osećajem za stil i delikatnom estetikom, postavši tako simbol statusa i imućnosti. I dok neće svako od nas tek tako potrošiti svoj teško zarađeni novac na tiganj dekorisan dijamantima, svakako bismo rado posedovali jedan od šik komada koje možete videti u nastavku našeg teksta.

Le Creuset šerpa od livenog gvožđa

Ovaj popularni komad postoji više od devedeset godina i postao je zaista prefinjen. U pitanju su kvalitetni proizovid koji su liveni od topljenog gvožđa, a pravljeni su tako da traju dugi niz godina i prenose se sa generacije na generaciju. Nakon procesa livenja i poliranja, šerpe prolaze kroj emajliranje koje traje tri sata. Sa preko pedeset različitih nijansi, vrlo lako ih možete uklopiti sa svojim dekorom.

Le Creuset Heart Cocotte

Ovaj srcoliki tiganj dolazi sa doživotnom garancijom i savršeni je poklon za voljenu osobu koja uživa u pripremi različitih delikatesa. Ovaj tiganj je dostupan samo u Cerise boji, koja je zapravo tamnija nijansa crvene, a sigurni smo da će vas oduševiti svojim sposobnostima.

Le Creuset Trivets

Želite da zaštitite svoju kuhinjsku ploču od oštećenja nastalog vrelim šerpama, tiganjima i loncima, i želite da uradite to sa stilom? Le Creuset vam predstavlja tri varijacije podmetača u osam boja. Kompanija koja je definisala luksuzne kuhinjske proizvode predstavila je inovativne podmetače koji su inspirisani arhitektonskim dizajnima Belle Epoque.

Slanici i mlinovi za biber u obliku šahovskih figura

Ukoliko ste potrošili izobilje novca na dekoraciju svoje kuhinje ili trpezarije, kupili elegantne tanjire i escajg, pripremili obrok sa puno pažnje i ljubavi, zašto biste se zadovoljili običnim slanicima i mlinovima za biber? Le Creuset vam nudi varijante u obliku šahovskih figura, koje će postavci vašeg stola dodati još jednu dozu šarma, a ponuđeni su u dvanaest različitih boja.

Le Creuset tiganj od livenog gvožđa

Le Creuset je poznat po svojim komadima od livenog gvožđa, koji sa sobom donose rustični osećaj, sa beskompomisnom funkcionalnošću. Njihov duboki tiganj je savršeni primer kako moderna tehnologija može biti kombinovana sa tradicionalnom i klasičnom estetikom.

Luxury Experience